Eric Martin viert elke zondag de lente

Eric en Tristan Martin van Maison Lemonnier in Lavaux-Saint-Anne zullen hun volgende zondaglunches volledig wijden aan de lente. Ze zetten niet alleen verfrissende bereidingen op het menu, ze zullen ook gelardeerd zijn met lokale smaken en groenten uit de moestuin.

Maison Lemonnier is altijd al een belangrijke bestemming geweest om er van de lente te genieten. Nu, een jaar na de belangrijke renovatiewerken in de lente van 2016, staat het restaurant nog meer in de belangstelling van de levensgenieters.

Als we het zondagmenu bekijken dan zien we daarop al de eerste scheutjes van daslook die het chefsduo plukten in de omliggende bossen, de eerste witte asperges van bij ons en ook de eerste rivierforellen waarvan het nieuwe visseizoen startte in het weekend van 18 maart.

In het menu van dit wekelijkse vrienden- en familiefeest zijn niet alleen zeer mooie producten verwerkt. Ze worden ook aan een even mooie prijs aangeboden: 50 euro per persoon (of 75 euro inclusief wijn, water en koffie).

Voor de Waalse Meesterkoks is de lente al begonnen. Bij hen kan je terecht voor gezellige maaltijden met familie en vrienden, met voor of na een mooie wandeling in de natuur, van zodra de eerste mooie dagen van het jaar aanbreken.

Maison Lemonnier – Rue de la Baronne Lemonnier, 82 – 5580 Lavaux-Ste-Anne –  084/ 38.88.83 – info@lemonnier.be - www.lemonnier.be – Restaurant & Hotel – Gesloten op dinsdag en woensdag (en van 3 tot 12 april 2017).

Maison Lemonnier
Eric et Tristan Martin