Sang-Hoon Degeimbre opent San Sablon in Brussel

Een jaar na de opening van zijn eerste restaurant San in Brussel, opende Sang Hoon Degeimbre van L’Air du Temps in Liernu, een tweede San, in het hippe kwartier van de Zavel. Zelfde principe en zelfde keuken als in de Vlaanderenstraat. Hier eet men kleine gerechtjes uit kommetjes op basis van de beste lokale producten met de signatuur van San. Zijn eigen moestuin in Liernu is de rode draad in zijn gerechten.

Sang-Hoon Degeimbre ontving eveneens de prijs van ‘Restaurateur Etranger de l'Année’ van de ‘Association des Grandes Tables du Monde’. Deze prijs is de vrucht van 20 jaar werk, passie en uitmuntendheid. Hij werd gekozen door zijn peters tijdens het 62ste congres van de vereniging in Wenen.

San Sablon – Stevensstraat 12 - 1000 Brussel. 02/512.42.12 – www.sanbxl.be

 

Sang-Hoon Degeimbre