Vier Meesterkoks en een EMAS certificaat voor Traiteur Paulus

Traiteur Paulus is de enige Belgische onderneming die 4 Meesterkoks in dienst heeft. Nog exclusiever is dat Paulus als eerste Europese traiteur het EMAS certificaat heeft ontvangen. EMAS staat voor Eco Management and Audit Scheme.

EMAS is een internationaal certificaat dat de vrijwillige ecologische verantwoordelijkheid waardeert van een onderneming die, het hele jaar door, grote inspanningen levert op het gebied van energiebesparing, afvalsortering, verantwoordelijke aankopen (bio of Fair Trade), de vorming van zijn personeel en de sensibilisering van zijn cliënteel.

Traiteur Paulus is een belangrijke Waalse onderneming gevestigd in Ciney in de Condroz. Ze is de eerste die beantwoordt aan de verschillende criteria van duurzaam management en bovendien de eerste Europese traiteur die het EMAS label vanaf mei 2013 mag dragen.

De aanwezigheid van 4 Meesterkoks bij Paulus is uiteraard niet vreemd aan de ontwikkeling en de hoge kwaliteit van de onderneming,  die ook onze planeet ten goede komt.

Vanaf volgende week stellen we u vier nieuwe Franstalige chefs van de week voor :

Eric Patigny, Benoît Bourivain , Patrick Celeghin en Jean Castadot met hun recepten en tips.

www.paulus.be www.traiteurpaulus.lu